Vámkommandó jelentkezés
Személyes Információk]
Név: Christian Samuel Gates
Anyja neve: Morgana Freeman
Születés dátuma, helye: 1980.12.10, Los Santos, General Saint’s Hospital
Állampolgárság: Magyar-amerikai (kettős)
Lakcím: Jefferson Motel, 23. szoba
Járművek: Land Rover Range Rover Sport Facelift
Jogosítványok, engedélyek: ,,B” kategória, fegyverengedély, ,,C” kategória.
Családi állapot: Egyedülálló
Iskolák: 2001-2005 - Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Vám-és jövedékigazgatási szak
1996-2000 - Asbóth Sándor Szakgimnázium, Rendészet
1987-1995 – Bárdos Lajos Általános Iskola, Kazinczy Ferenc Tagintézménye
Végzettség: Diploma Vám-és jövedékigazgatásból
Jelenlegi munkahelye: Nemzeti Adó-és Vámhivatal
Beosztása: FőTörzsŐrmester
Mióta szolgál: Visszatérésem óta 1,5 éve. ((1,5 hét))
Előző munkái és rendfokozatai: San Fierro Police Department – Törzszászlós( 4 ) Los Santos Police Department – FőTörzsŐrmester ( 3 ), Nemzeti Adó-és Vámhivatal ( 3 )
Céllövészet
Céllövészet eredménye mesterlövészpuskával: Átlagos
Céllövészet eredménye shotgunnal: Kiváló
Céllövészet eredménye M4A1-el: Jó
Céllövészet eredménye MP5-tel: Jó
Céllövészet eredménye Desert Eagle-lel: Kiváló
Önéletrajz
1980. december 10. napján születtem Los Santosban, a General Saint’s Hospital falai mögött. Jómódú családból származtam, így a szüleim nagyon sok mindent megengedhettek maguknak. Tanulmányaimat a Kazinczy Ferenc Általános Iskolában kezdtem el. Nem szerettem tanulni, túlságosan lusta voltam hozzá. Ám a gimnázium összeszedtem magam, és kitűnő eredménnyel érettségiztem, valamint rendészeti végzettséget is szereztem. Majd sikeresen felvételt nyertem a Nemzeti Közigazgatási Egyetemre, ahol Vám-és jövedékigazgatási szakból diplomáztam. Első vámos karrierem állomása a Nemzeti Adó-és Vámhivatal volt, ahol az akkori DandárTábornok Pauly D. Brasco volt. Itt olyan jól végeztem a munkámat, hogy meghívtak a San Fierro Police Department állományába. Fájó szívvel hagytam ott a NAVot, majd átmentem az SFPD-hez. Itt megismerkedtem a mostani Ezredes úrral, John Salivannel. Ő akkor Hadnagy rendfokozaton szolgált, míg én Zászlóson. 3 évvel utána egy súlyos lövést kaptam a vállamba, amely akadályozta a szolgálatomat, így le kellett szerelnem. Később orvosi kezeléssel újra szolgálhattam, ám addigra az SFPD, mint rendvédelmi szerv megszűnt, és egybe fonódott az LSPD-vel. Ezután csatlakoztam a Class City Army Forces-hoz, ahol egészen az Őrmester rendfokozatig szolgáltam. Ezután megszűnt a sereg, én pedig családi okok miatt távoztam a városból. 2017-ben ismét visszatértem a városba, majd jelentkeztem a jelenlegi munkáltatómhoz, a Nemzeti Adó-és Vámhivatalhoz, találkoztam egykori kollégámmal, és mostani vezetőmmel John Salivannel. Jelenleg FőTörzsŐrmesteri rangon szolgálok, valamint az utolsó kiképzésen meghívót kaptam a VámKommandóhoz.
Speciális Kérdések
Hogy vezet le egy házkutatást?
Előszőr is engedélyt kérek házkutatást kezdeményezni a felettesemtől, ha megkaptam, felveszem a vámkommandós felszerelést, majd a többi állományi tagot sorakozóra intem. Ismertetem velük a célpont nevét, leírását, a házat és annak környékét, majd szervezetten az adott házhoz kivonulunk, lezárjuk a területet, a ház tulajdonosát pedig felhívás formájában figyelmeztetjük, ha nem adja meg magát, a ház tartalmát lefoglaljuk. Ha megadja magát, letartóztatjuk az adott vád miatt, amennyiben nem, behatolunk a házba, és átkutatjuk azt, a talált illegális tárgyakat lefoglaljuk, és a NAV bázison elpusztítjuk.
Mit tesz, ha a VámKommandót bankrablásra hívják?
Engedélyt kérek a felszerelést felvenni, majd kivonulni a helyszínre, ha megkapom, kivonulok és az akció vezetőjének utasításait követem.
Egy szűk épületben 3 gyilkos elbarikádozta magát, az M4A1-et, vagy a Combat/Pump shotgunt alkalmazná?
Egyértelműen valamelyik shotgunt. Az M4A1 leginkább közép-távra alkalmas gépkarabély, a shotgun pedig szűk helyen lévő közelharcra, ha választhatnék, a pump shotgunt alkalmaznám, a rendkívüli ereje miatt.
Out of Character
IRL neved: Csiszár Erik
Korod: 16
TeamSpeak használat: Ha megy a gép a TS is megy.
Szinted: 16
Mióta játszol a szerveren?: Kisebb-nagyobb kihagyásokkal valamikor 2013 óta.
Aktivitás: Ha nem jön közbe semmi hétköznap 3-4 óra, péntek-szombat csak este, vasárnap egész nap.