2025. szeptember 15. - 22:19:11

Szerzõ Téma:  James D Scaletta jelentkezése a Vámkommandóba!  (Megtekintve 111 alkalommal)

Nem elérhetõ James D Freeman

• Újonc
  • *
  • Utoljára itt járt:
    2017. május 14. - 14:01:30
  • Karma 0
    • Tencent QQ 111
James D Scaletta jelentkezése a Vámkommandóba!
« Dátum: 2017. március 12. - 15:10:07 »
JELENTKEZÉSI LAP!

Álltalános iformációk!

Neve:
James D Scaletta

Kora
28 éves vagyok

Születési helye, ideje:
Budapesten születtem a Szent Ferenc Kórházban 1989-ben.

Állampolgársága:
Amerikai vagyok.

Mióta él a városba?
13 év, hamarosan 14

Lakcíme:
Jelenleg hotelben lakom, Gold President Hotelben.

Szolgált-e más rendvédelmi szervezetben?
Igen, LSPD, SFPD,

Más rendvédelmi szervezetben milyen rendfokozatott ért el?
LSPD-ben: Törzsõrmester, SFPD-be: Zászlos

Mióta szolgál a N.A.V köreiben?
1 éve és két hónapja.

Milyen rendfokozata van a N.A.V kőreiben?
Fõtörzsõrmester

Ismer-e valakit a Vámkommandóból?
Természetesen, az ősszes  Vámkommandó tagot ismerem.

Kapot-e meghivást a Vámkommandóba?
Igen kaptam, Joker Toretto Ezredes úrrtól.

Miért pont maga legyen akit felveszünk?
Azért mivel fegyelmezett, rendre hallgató vagyok. Pontosan célzok, illetve tudok bánni a fegyverekkel és ezek mellet tapasztalattal is rendelkezem.

Miért szeretne jelentkezni a Vámkommandóba?
Azért szeretnék jelentkezni a Vámkommandóba mivel ez már egy régi álmom, hogy én is tagja legyek a "VK"-nak és azért is mivel ez egy nagyon ritka alkalom és ki szertném használni ezt az alkalmat.

Egyetért és elfogadja a Vámkommandó szabályzatával?
Teljes mértében egyetértek és elfogadom

Végzetségek és a szükséges iratok.

Mit végzet, hól végzet?
Kezdem a legkisebb osztálytól:
Álltalános:1-8: "Szent Albert" Álltalános Gimnázium
Líceum:9-12: "Bolyai Farkas" Elméleti Líceum (Nem engedi, hogy képet rakjak be, de ez is a jeli része http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=7221008_15340701.jpg)
Egyetem: A Budapesti Rendőrtiszti Főiskola (http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=410certificazioni_diploma.jpg)

Iratok(személyi,útlevél, engedélyek)
Személyi: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=432Attila_Szerv_c_idf_201.png
Útlevél: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=636FTutlevel_pub.jpg
Jogosítvány: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=5738553631_c0363983671f45.jpg
Fegyverengedély:http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=58901_vis01.jpg

Elréhetőségek

Telefonszám:
034567821

E-mail:
james.scaletta@yahoo.com

-Speciális kérdések-

Miként cselekszik, ha a bank riadója bejelez?
Először engedélyt kérek feletestől, ha kimehetek. Ha engedélyt kapok akkor megkérdem a sűrgöségi rádión, hogy ha szügség van-e a Vámkommandóra, ha igen akkor felveszem a felszerelést és elindulok a helyszinre, persze, ha más tag is Vámkommandós akkor vele megyek. Miután kiérünk helyzetjelentés kerünk. Ha van tapszaltabb ember a szakmábban vagy feletes akkor az ő szavára hallgatunk és  nem szólunk belé, de ha nincs akkor mi vezetjük le az akciót mégpeddig lezárjuk a területett, ha van túszuk a rablóknak akkor tárgyalunk és ha peddig nincs várunk egy kis időt hátha feladják magukat, de ha nem akkor behatolunk és elkapjuk őket.

Miként cselekszik ha emberrablás történik?
Először engedélyt kérek feletestől, ha kimehetek. Ha engedélyt kapok akkor megkérdem a sűrgöségi rádión, hogy ha szügség van-e a Vámkommandóra, ha igen akkor felveszem a felszerelést és elindulok a helyszinre. Úgyszintén ha tapsztaltabb ember van ott akkor rá hallgatok és nem vágok a szavába. Ha nincs akkor lezáratom a területett és addig probálok tárgyalni a rablókat amig a túsz ide adják. Miútán a túsz biztonságba van akkor behatolunk és elkapjuk a rablókat.

Jellemezze az MP5 típusú gépfegyvert:
Könnyed fegyver, kiskalibérú, könnyen kezelhető, de a viszont nem rendelkezik akkora lőtával mint az M4, de viszont nagyon hatásos mivel mint emlitettem könnyen kezlhető és pontos. Nagyon jó egy bankrabláshoz és bármilyen akcióhoz. Nem kell akkor tudás, hogy kezelni lehesen.

Jellemezze az M4A1 típusú gépkarabélyt
Nehéz fegyver, nagykalibérű, nehezebben kezelhető minz az mp5-t de sokal nagyobb lőtáva. Úgyszintén nagyon hatásos bármilyen helyzetben, de viszont a ahoz, hogy valaki kezelhetni túdja, ahoz sokat kell gyakorolni.

-Önéletrajz!-

A nevem James D Scaletta 28 éves vagyok és Budapesten, Magyarországon szűlettem. Kis városi fijú ként nőttem fel Budapest utcáin. Mivel Budapest nagy város szüleim nem igazán tudtak felűgyelni ezért már elég kórán roszba keveredtem. 15 évesen fűveztem, ittam, szüleimmel csunyán és tiszteletlenül beszéltem. Szüleim már nem birtak velem és igy nyárokon katona táborokba küldtek. Igy 18 éves koromig fegyelmezett és tisztelet tudó lettem. Az éretségim nagyon jól sikerült, de nem tudtam, hogy milyen egyetemre menjek. Nos hát senki sem gondolta volna, hogy én rendőr leszek mivel sosem tiszteltem a rendőröket, de hát sors igy döntött és végül rendőr lettem. Nos éretségi útán biratkoztam a  Budapesti Rendőrtiszti Főiskolára ahól 4 éves volt az egyetem és azon kivül még sok kiképzésen is részt vettem a tudásom nővelésének érdekében.Igy miután végeztem az egyetemmel és a kiképzésekkel jelentkeztem a budapesti rendőrséghez ahonnan rővid idő allat áthelyeszték a Los Santos Police Departamenthez (LSPD). Itt rengetek akción vettem részt. Pl:Bankrablásokon, emberrabláson és űldözések, de az életem egyik legnagyobb akciója amiért kitűntetést is kaptam az Nemzeti Bank rablásakór történt. Egy nagyon szoros helyzett volt mivel már behatoltunk a bankba ahol az egységünk nagyrésze már sebesült volt és kevesen voltunk. Nos nagy nehézségek útán sikerült elkapni a rablókat és a társainkat biztonságba vinni. Ezek útán megkaptam a kitűntetésem, de rá rövid időre láttam, hogy a N.A.V milyen jól dolgozik és milyen hatásosan. Kis időre rá áthelyezést kértem amit el is fogadtak. Úgy átkerültem a N.A.V-ba és 1 év szolgálat útán meghivtak a Vámkommandóba.

((OOC))

Karaktered neve:
James_D_Scaletta

Karaktered szintje:
13

Korod:
17

Mióta játszol a szerveren?
2013 május-tól

Menyi idõt tudsz naponta játszani?
Hát este álltalában 8 tól 10 ig biztos

Kezelõfelület szerinti aktívságod?
25/18 ezt próbálom fenébb húzni.

Használsz TeamSpeak 3-t?
Igen mikor szerón fentvagyok akkor TS is.

Elfogadod a szabályzatot?
Igen elfogadom.

Ui:
Megkérlek a képeket is nézétek meg mert abban is rengetek múnka van.

Nem elérhetõ Joker Toretto™

• Fórumprice
  • *
  • Utoljára itt járt:
    2017. május 09. - 17:29:48
  • Karma 0
Re: James D Scaletta jelentkezése a Vámkommandóba!
« Válasz #1 Dátum: 2017. március 12. - 15:57:26 »
Támogatom teljes mértékben. Igen, ez egy kidolgozott jelentkezési lap!
Moderátori megjegyzés VK tagok véleményét várom!
[19:13:10] Denny Brasco ordítja: Joker B Hollywood lõtér: 220 milla!!
-  Joker Toretto ™ -
Kezdet: 2013.01.14
Frakció: Varrios Los Aztecas(5)
CCN Fõleader

Volt:
 NAV Leader(11)
 LCN: FõLeader (2x)
 Ballas Fõleader
 L.S.P.D: Százados( 8 )
 Turkey Leader
 SFPD (6)
 Aztec (6)
Autószerelõ (5)

Játszott órák: 900+
- Joker Toretto ™-
(L) Hala Madrid (L)
Idézet
Te vagy az az ember aki a szerveren a legnagyobbat változott!! Te voltál Elekes akit mindenki lenézett és most lettél Joker egy teljesen más személyiséggel és egy jó ember. Ami a szíveden az a szádon. Ez az amit becsülök benned te nem foglalkozol vele mit gondolnak rólad te csak szórakozol és jól érzed magad! HATALMAS RESPECT NEKED!!
2013. Szeptember 08. - 11:16:30 by Richard Cortez

Nem elérhetõ Anthony S Carter ™

• Hõstag
  • *
  • Utoljára itt járt:
    2017. május 14. - 18:44:32
  • Karma 0
« Válasz #2 Dátum: 2017. március 12. - 16:17:19 »
Egyet nem értek. Ha Budapesten születtél, akkor hogyhogy nem vagy kettős állampolgár? ??? (vagy csak Amcsiból idáig utaztál, mert az őseidnek minden vágya az volt, hogy Pesten szüless?:D)
Na de mivel ez az egész Class ország rpzése idióta módon van megoldva, ezért ettől eltekintve mérföldnyi különbségeket véltem felfedezni a Christine, és a Te jelentkezésed között. Ez lenne a minimum, hogy így jelentkezzünk egy elit alakulatba. Szép munka! Ami pedig a teljesítményt illeti ingame, dettó ugyan úgy meg vagyok elégedve, szóval részemről is kapsz egy ,,támogatom"-ot, hiszen megállnád a helyed.

Nem elérhetõ Joker Toretto™

• Fórumprice
  • *
  • Utoljára itt járt:
    2017. május 09. - 17:29:48
  • Karma 0
« Válasz #3 Dátum: 2017. március 12. - 17:25:30 »
Moderátori megjegyzés Eldöntötték a tagok! Felvéve! Zárom/helyezem.
[19:13:10] Denny Brasco ordítja: Joker B Hollywood lõtér: 220 milla!!
-  Joker Toretto ™ -
Kezdet: 2013.01.14
Frakció: Varrios Los Aztecas(5)
CCN Fõleader

Volt:
 NAV Leader(11)
 LCN: FõLeader (2x)
 Ballas Fõleader
 L.S.P.D: Százados( 8 )
 Turkey Leader
 SFPD (6)
 Aztec (6)
Autószerelõ (5)

Játszott órák: 900+
- Joker Toretto ™-
(L) Hala Madrid (L)
Idézet
Te vagy az az ember aki a szerveren a legnagyobbat változott!! Te voltál Elekes akit mindenki lenézett és most lettél Joker egy teljesen más személyiséggel és egy jó ember. Ami a szíveden az a szádon. Ez az amit becsülök benned te nem foglalkozol vele mit gondolnak rólad te csak szórakozol és jól érzed magad! HATALMAS RESPECT NEKED!!
2013. Szeptember 08. - 11:16:30 by Richard Cortez